patelnia welmax

Do przyrządzania burgerów nie ma lepszej patelni. 🙂 Równomiernie się nagrzewa i co najważniejsze, nie można na niej smażyć bez przywierania. Chyba nikt z nas nie lubi skrobania patelni po gotowaniu. Stal antysceptyczna jest zdrowszym materiałem dla człowieka niż teflon i inne odpowiedniki. Karbowana powierzchnia sprawdza się właśnie do wcześniej wspomnianego burgera, do warzyw i kurczaka. Pozwala na smażenie, podczas którego można odtłuszczać mięso. W załamaniach patelni zostaje tłuszcz, a my możemy korzystać z tego, co w mięsie najlepsze. Znajomi są zawsze zachwyceni, jak można przygotować tak pyszne potrawy. I to w zdrowej wersji. Rączka patelni jest bardzo wygodna, nawet przy dużym obciążeniu patelni można bez problemu unieść patelnię. Dodatkowo pomaga w tym uchwyt, który pokryty jest materiałem, który się nie nagrzewa. To zdecydowanie solidnej jakości patelnia, która podłuży przez dobre lata. Polecam do profesjonalnego użytku i tego w domu.